Χαρακτηριστικα

Ανακαλύψτε τις προηγμένες δυνατότητες της υπηρεσίας SK Doctors
Πλήρης ηλεκτρονικός ιατρικός φάκελος ασθενή στο cloud

Η υπηρεσία SK Doctors απευθύνεται γενικά στον ιατρικό τομέα και ειδικά στο σύγχρονο παιδίατρο που θέλει να έχει πρόσβαση στο ιατρείο του οποιαδήποτε στιγμή όπου και αν βρίσκεται. Σε συνδυασμό με το ιατρικό λογισμικό μας η υπηρεσία SK Doctors σας παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης στον ηλεκτρονικό φάκελο των ασθενών σας άμεσα και αποτελεσματικά από οποιαδήποτε φορητή ή σταθερή συσκευή όπου και αν βρίσκεστε.

 

Τι χαρακτηριστικά έχει το SK Doctors;

 

 • Δημογραφικά στοιχεία και συνοπτική εικόνα

  Προβολή όλων των δημογραφικών στοιχείων στη βασική του καρτέλα, μαζί με τη συνοπτική εικόνα του ασθενή με τα σημαντικότερα γεγονότα.

 • Επισκέψεις και Κλινική Εξέταση

  Αναλυτική κατάσταση των ημερομηνιών που σας επισκέφθηκε ο ασθενής και πλήρης αναφορά της κλινικής του εξέτασης.

 • Προχωρημένο σύστημα διαχείρισης ραντεβού, υπενθυμίσεων και στατιστικών

  Ξεχάστε τα χαρτιά, τα μπλοκάκια, τα χαρτάκια. Όλα αυτά σε ενα όμορφο, ενιαίο, δομημένο ηλεκτρονικό ημερολόγιο, με λεπτομέρειες των ραντεβού. Άμεση εύρεση διαθέσιμης ώρας για το επόμενο ραντεβού. Υπενθυμίσεις για εορτές και γενέθλια, αλλά και στατιστικά, οικονομικά και όχι μόνο στοιχεία, είναι έτοιμα στα χέρια σας.

 • Αποστολή SMS και e-mail

  Μπορείτε να στείλετε SMS ή e-mail για να υπενθυμίσετε τα ραντεβού των πελατών σας, στο επόμενο χρονικό διάστημα. Το e-mail είναι μια δωρεάν υπηρεσία, ενώ το SMS κοστίζει 0.05€ + Φ.Π.Α. Εκμεταλευτείτε την τεχνολογία και μείνετε σύγχρονοι και συντονισμένοι με τους πελάτες σας.

 • Πλούσια γενική εικόνα του ιατρείου σας

  Άμεση εικόνα του ιατρείου σας, μόλις εισέλθετε στην εφαρμογή. Τα ραντεβού σας, οι πιο πρόσφατες επισκέψεις, ποιοι ασθενείς σας εορτάζουν, πόσα μηνύματα SMS σας έχουν απομείνει, και πολλά άλλα. Έχετε άμεσα την πληροφορία που ψάχνετε και μπορείτε να κάνετε τις ενέργειες που χρειάζονται γρήγορα και αποτελεσματικά.

 • Πλήρης ηλεκτρονικός φάκελος ασθενή

  Η καρτέλα του ασθενή παρέχει όλες εκείνες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο ιατρός, οργανωμένα και τακτοποιημένα, ώστε να βρίσκει άμεσα και με εύκολο τρόπο αυτό που ψάχνει. Υπάρχει δυνατότητα προβολής εικόνων από έγγραφα, εξετάσεις ή ακόμα και από φωτογραφίες.

 • Συμβατότητα με φορητές συσκευές

  Η εμφάνιση της web υπηρεσίας προσαρμόζεται αυτόματα σε οποιαδήποτε συσκευή. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε μοντέλα και μεγέθη. Όλες οι σύγχρονες συσκευές (tablets, netbooks, smartphones, phablets, Smart TVs, Desktops, Laptops) με δυνατότητα πλοήγησης μέσω browser, υποστηρίζονται.

 • Αποκλειστικά διακομιστής ιδιόκτητος

  Θέλουμε να έχετε μια γρήγορη και χωρίς καθυστερήσεις web υπηρεσία. Για το λόγο αυτό έχουμε ένα διακομιστή ιδιόκτητο, αποκλειστικά και μόνο για την απομακρυσμένη παροχή πληροφοριών. Δοκιμάστε και επαληθεύστε την ταχύτητά μας, συγκρίνετε με άλλες αντίστοιχες υπηρεσίες και επωφελειθείτε από τις ασύγκριτα χαμηλές τιμές.

 • Απόλυτη ασφάλεια

  Τίποτα δεν έχει μεγαλύτερη αξία από την διατήρηση των δεδομένων σας. Για το λόγο αυτό πραγματοποιούμε καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, έχουμε κρυπτογραφημένη σύνδεση SSL, και είσοδο με επιπρόσθετο έλεγχο.

 • Δήλωση εχεμύθειας - εμπιστευτικότητας της εταιρείας μας για τα δεδομένα σας

  Η εταιρεία μας δε θα διαθέσει προς πώληση ή άλλως διαβιβάσει ή δημοσιοποιήσει προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών/ χρηστών της web εφαρμογής σε τρίτους, που δε σχετίζονται με την ίδια, χωρίς τη συγκατάθεσή του ιατρού/χρήστη.

Τι επιπλέον προσφέρει στον παιδίατρο η web υπηρεσία SK Doctors - Παιδιατρείο

 

 • Σύμφωνα με το Ελληνικό Βιβλιάριο Υγείας Παιδιού

  H ανάλυση της web υπηρεσίας έχει γίνει σύμφωνα με το Ελληνικό Βιβλιάριο Υγείας Παιδιού. Έτσι οι πληροφορίες που προβάλλονται εξυπηρετούν όλους τους παιδίατρους και έχουν όλες τις πληροφορίες διαθέσιμες. Οι καμπύλες ανάπτυξης, η ψυχοκινητική ανάπτυξη, το πρόγραμμα εμβολιασμών και πολλά άλλα ακολουθούν τη φιλοσοφία του Ελληνικού Βιβλιαρίου Υγείας Παιδιού.

 • Σωματομετρικά στοιχεία

  Δείτε στην κάθε επίσκεψη το Βάρος, το Ύψος, την Περίμετρο Κεφαλής και τον αυτόματο υπολογισμό του BMI. Διαπιστώστε τον ρυθμό ανάπτυξης ύψους και βάρους και εξάγετε ασφαλή συμπεράσματα.

 • Ειδικές καρτέλες για Νεογνό και Τοκετό

  Δείτε ειδικές πληροφορίες για τo Νεογνό και τον Τοκετό όπως τα στοιχεία εξόδου του βάρους, του Ύψους και της περίμετρου κεφαλής, πληροφορίες για τυχόν λοιμώξεις, σπασμούς ή ίκτερο καθώς και πολλές άλλες πληροφορίες σύμφωνα με το Ελληνικό Βιβλιάριο Υγείας Παιδιού.

 • Ψυχοκινητική Ανάπτυξη

  Μπορείτε πολύ εύκολα με ένα μόνο κλικ να τσεκάρετε τη ψυχοκινητική ανάπτυξη του παιδιού σας, σύμφωνα πάντα με τις τιμές του Ελληνικού Βιβλιαρίου Υγείας Παιδιού. Επίσης μπορείτε να δείτε και δικιές σας ηλικιακές ομάδες με αντίστοιχες τιμές.

 • Παρακολούθηση εμβολιασμών

  Μπορείτε πολύ εύκολα να βρείτε ποιοι εμβολιασμοί έχουν γίνει στο κάθε παιδί και ποιοι πρέπει να γίνουν στο προσεχές διάστημα. Η απεικόνιση είναι εντελώς συμβατή με αυτή του Ελληνικού Βιβλιαρίου Υγείας Παιδιού, με χρωματισμούς για τη κάθε περίπτωση καθώς και υπολογιζόμενες ημερομηνίες και ηλικίες.

 • Καμπύλες ανάπτυξης

  Αυτόματη σχεδίαση των καμπυλών ανάπτυξης: Βάρους, Ύψους, ΒΜΙ, Περιμέτρου Κεφαλής του Ελληνικού Βιβλιαρίου Υγείας Παιδιού, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO) καθώς και καμπύλες ανάπτυξης για τα πρόωρα παιδιά.

©2024 SK Developers